Mazraoui heeft overvolle weken: "Je bent continu van huis"

30 november 2018, 17:20

Noussair Mazraoui is een van de Ajacieden die zich dit seizoen misschien wel het meeste heeft ontwikkeld, maar daardoor heeft de rechtsachter van Ajax wel een bijzonder druk schema gekregen. Naast alle duels met Ajax - die hij vrijwel altijd in de basis begint - heeft hij ook zijn debuut gemaakt voor de nationale ploeg van Marokko. Dat is leuk, 'maar ook zwaar', vindt de Ajacied.

Op het clubkanaal gaat hij in op het overvolle schema van Ajax en zichzelf. "Je hebt heel veel op elkaar. De laatste drie weken ben ik maar vier of vijf dagen in Nederland geweest. Marokko, Tunesië, Athene. Je bent continu van huis", vertelt hij. "Gelukkig is de sfeer in de groep goed, dat maakt het wel makkelijker."

Ook komend weekend moet de back weer vol aan de bak, want ADO Den Haag komt op bezoek en dat is nooit eenvoudig. "Zij komen altijd met veel strijd en passie tegen ons. Dit is voor hun de wedstrijd van het jaar, daar moeten wij ons tegen wapenen", aldus Mazraoui, die inmiddels wel weet wat vechtvoetbal inhoudt. Lachend: "Ik heb tegen Kameroen gespeeld, dat was écht vechtvoetbal. Dus ik begin er aan te wennen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen