Jansen wil voorlopig bij Emmen blijven en ooit terug naar Turkije

30 november 2018, 20:50   Bijgewerkt: 30 november 2018, 21:33

De kans is minimaal dat Anco Jansen in de winter vertrekt bij FC Emmen. De 29-jarige aanvoerder wil zich met de Eredivisie-debutant handhaven, alvorens hij nadenkt over een transfer. Bovendien heeft Jansen een doorlopend contract tot medio 2020.

"Of er een kans bestaat dat ik de club in de winterstop verlaat. Zeg nooit nooit, maar ik wil handhaven met FC Emmen. Dan kan ik natuurlijk niet vertrekken in de winterstop", zegt Jansen tegen RTV Drenthe. "Wat er na dit seizoen gebeurt zien we dan wel weer. Ik heb nooit onder stoelen of banken gestoken dat ik nog een keer weer naar het buitenland wil. We hebben het in Turkije (Boluspor, red.) goed naar ons zin gehad en het ligt voor de hand dat ik daar ooit nog terugkeer. Dat is in ieder geval wel mijn ambitie."

Afgelopen zomer legde Jansen een lucratief aanbod uit Turkije naast zich neer. Dat deed hij vooral vanwege de geboorte van zijn dochtertje. "Vooropgesteld, ook toen ons dochtertje nog niet geboren was had ik het al zeer naar mijn zin bij FC Emmen hoor. Maar het klopt wel dat door haar komst de plannen wijzigden", erkent Jansen.

Jansen is voor het huidige Emmen een belangrijke speler. In tien Eredivisie-wedstrijden was de geboren Zwollenaar drie keer trefzeker en bereidde hij twee doelpunten voor.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen