Sparta gaat 'wanprestatie' in Helmond vergoeden voor fans

30 november 2018, 22:38

Sparta gaat de meegereisde supporters van vrijdagavond vergoeden. Zij maakten de blamage op bezoek bij hekkensluiter Helmond Sport (3-0) van dichtbij mee. "Daar heb ik wel passie gezien, ik schaam me het meeste voor hen", aldus trainer Henk Fraser.

Het was voor Helmond Sport ook de eerste overwinning van het seizoen. Volgens Fraser was de zege van de rode lantaarndrager dik verdiend. "Het is duidelijk dat wij een aantal zaken niet goed hebben gedaan", zegt hij tegen FOX Sports. "Als je kans wilt maken, zul je een stukje mentaliteit moeten tonen. Vandaag zat het er niet in. Het zat er ook aan te komen, eerder kwamen een paar keer goed weg. Nu hebben we geen veerkracht kunnen tonen, en is het een wanprestatie."

Fraser had ook zijn beklag kunnen doen over de arbitrage, omdat Helmond Sport voor de 1-0 een goedkope strafschop kreeg. Maar de oefenmeester hield de kritiek voor zich. "Als je er zelf niets van bakt, moet je je kop houden over andere zaken. Ik vind dat wij geen recht van spreken hebben. Iedereen moet voor zichzelf uitmaken of hij het een penalty vindt."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen