Bruma: "In winter kijken of stap naar andere club mogelijk is"

1 december 2018, 08:35

Jeffrey Bruma (27) overweegt serieus een vertrek bij VfL Wolfsburg. De verdediger is na blessureleed weer fit, maar speelde dit seizoen nog geen minuut voor de Duitse club. Om die reden denkt de oud-PSV'er aan een vertrek en bekijkt hij tijdens de aanstaande transferwindow zijn opties. 

"Ik voel me na een blessure alweer geruime tijd fit, maar de trainer maakt een andere keuze voor de basis. Daarom ga ik in de winterstop rondkijken of een stap naar een andere club mogelijk is", zegt Bruma tegen het Eindhovens Dagblad. "Ik heb de ambitie om te spelen en ik vind dat je je dan ook moet durven uitspreken. De beslissing van de coach respecteer ik en het heeft ook niks met de club of de mensen hier te maken, maar ik wil gewoon weer aan voetballen toekomen. Ik heb er vertrouwen in dat dat goedkomt en dat we een oplossing vinden."

Bruma verruilde ruim twee jaar geleden PSV voor Wolfsburg. In Eindhoven kende de 25-voudig Oranje-international zijn meest succesvolle periode. Bruma rekent echter niet op een terugkeer. "Dat is op dit moment niet de meest logische optie, maar ik sluit nooit bij voorbaat deuren die nog open kunnen gaan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen