Veerkrachtig Feyenoord Onder 19 klopt koploper Ajax

1 december 2018, 16:22

Ondanks een heel vroege achterstand heeft Feyenoord Onder 19 de mini-Klassieker van de leeftijdsgenoten van Ajax gewonnen. De equipe van Dirk Kuyt stond na iets meer dan een minuut achter, maar boog het duel na rust om: 3-2.

Daar zag het er in de openingsfase nog niet naar uit, want Ajacied Brian Brobbey scoorde al in de tweede minuut na een fout in de Rotterdamse defensie en bezorgde de ploeg van John Heitinga dus al vroeg de voorsprong in Rotterdam. Na rust was het Feyenoord dat beter was en toesloeg via de pas zestienjarige Naoufal Bannis, die dankzij een individuele actie zijn negende van het seizoen in het netje schoot.

In het restant van de wedstrijd werd Feyenoord dreigender, maar had het geklungel in de achterhoede van Ajax nodig om op voorsprong te komen. Wouter Burger drukte af nadat de bal achterin werd ingeleverd door de Ajacieden. In de slotfase besliste Orkun Kökcü het duel, al maakte Damjan Dostanic het nog even spannend dankzij een goal in de absolute slotfase.

Door de driepunter in het vermakelijke duel verkleint Feyenoord het gat met koploper Ajax tot drie punten en staat het in ieder geval voor even op de derde plaats.

?

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen