Fraaie mijlpaal voor verbaasde Guardiola: "Gefeliciteerd, Pep"

1 december 2018, 20:32

Zonder het zelf te weten, boekte Pep Guardiola zaterdag zijn 400ste zege in zijn roemruchte loopbaan als trainer. Met Manchester City versloeg hij Bournemouth (3-1) en na afloop werd hij gefeliciteerd met de mijlpaal. "Dat wist ik niet!"

Na afloop van de wedstrijd werd Guardiola door de BBC op de hoogte gesteld van de mooie mijlpaal. Zelf had de Catalaan, die eerder bij Bayern München en FC Barcelona zege op zege boekte, het geen moment in de gaten. "Was dit mijn 400ste overwinning, ja? Dat wist ik niet! Gefeliciteerd, Pep. Ik ben blij dat ik op deze manier een zege heb kunnen bijschrijven", klonk het op de Britse zender.

De zege was verdiend, maar kwam moeizaam tot stand in Manchester. "Het lukte ons voor rust niet om echt in het ritme te komen. Bournemouth was zo snel voorin en is zo lastig om tegen te spelen."

Dat het niet van harte ging, neemt Guardiola voor lief. "We spelen natuurlijk ook iedere drie dagen een wedstrijd, daarom waren we nu niet zo goed. Het is soms gewoon lastig en bovendien staan we steeds oog in oog met sterke tegenstanders."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen