Eijer snapt niet dat de VAR niet ingreep bij derde Heerenveen-goal

2 december 2018, 09:22

René Eijer vindt het vreemd dat de video-arbitrage niet ingreep toen sc Heerenveen zaterdagavond de beslissende goal maakte tegen Fortuna Sittard. Aan het doelpunt van Pelle van Amersfoort hing een sterk luchtje van buitenspel, maar tot ongenoegen van Eijer werd het doelpunt niet afgekeurd. De Limburgers kwamen de 3-1 van Van Amersfoort in de slotfase niet meer te boven.

Tien minuten voor tijd scoorden de Friesen het derde, cruciale doelpunt. Een buitenspelgoal, zegt Eijer. "Ik weet niet waar de VAR zit, maar ik heb gisteren toevallig Excelsior - FC Utrecht gezien. Toen zat die er ook twee keer naast. Wat voor een waarde heeft de VAR dan?", vraagt de oefenmeester van Fortuna Sittard zich hardop af in gesprek met FOX Sports.

De oefenmeester denkt dat er in het Abe Lenstra Stadion meer in zat voor zijn ploeg. "We stonden onder druk en wonnen op het middenveld de tweede bal niet. Gebeurde dat wel, dan kwam de laatste pass niet aan. We waren erg ongelukkig in onze keuzes, dan kun je niet scoren", concludeert Eijer tegenover de NOS.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen