Groots afscheid Kashia: "Ik was een beetje emotioneel"

2 december 2018, 10:04

Guram Kashia voelt zich vereerd door het grootse afscheid dat hij zaterdagavond kreeg in de GelreDome. In de rust van het duel met FC Emmen (1-1) onthulden supporters van Vitesse een enorm spandoek voor de 31-jarige Georgiër, die de afgelopen zomer na acht jaar vertrok uit Arnhem. Zichtbaar geëmotioneerd maakte de verdediger een ereronde.

"Het was zo mooi wat de supporters, de club en de mensen van Arnhem voor mij hebben gedaan. Ik ben heel blij dat ik hier deel van heb uitgemaakt. Ik was een beetje emotioneel, ja. Ik wil iedereen in Arnhem en in Nederland bedanken. Ik heb een geweldige tijd gehad, prachtige herinneringen gemaakt", aldus Kashia tegenover FOX Sports.

Hoewel het een afscheid wordt genoemd, is de kans groot dat Kashia in de toekomst terugkeer bij Vitesse. De verdediger, die nu bij San José Earthquakes speelt, heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat hij wil terugkeren in Arnhem. "Het maakt deel uit van mijn plannen. Ik voel me hier thuis. Ik zou hier graag mijn carrière willen eindigen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen