Van der Gaag wil nog niet praten over winterse versterkingen

2 december 2018, 10:41

Om degradatie uit de Eredivisie te voorkomen, zal er wat moeten veranderen bij NAC Breda. De hekkensluiter speelt tot de winterstop nog vier wedstrijden en gaat zich daarna mogelijk op de transfermarkt roeren. Trainer Mitchell van der Gaag wil echter nog niet op de zaken vooruit lopen.

Zowel aanvallend (alleen De Graafschap en FC Groningen scoorden minder) als verdedigend (alleen De Graafschap, Excelsior en sc Heerenveen kregen meer goals tegen) kan nog het een en ander verbeterd worden. "Achter de schermen hebben we wel gesprekken, maar het is op dit moment nog niet aan de orde om onze wensen naar buiten toe te communiceren", vertelt Van der Gaag tegen Omroep Brabant.

Zondagmiddag speelt NAC de thuiswedstrijd tegen FC Groningen, de nummer zestien van de competitie. De club uit Breda zal waarschijnlijk in een formatie met vijf verdedigers starten tegen de Groningers. "Het is absoluut een optie dat we zo gaan spelen. Dat is goed bevallen, maar uiteindelijk hebben we nog steeds geen punten mee behaald."

Lees ook: NAC sprokkelt punten: "Willen in de buurt van Groningen blijven"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen