Ten Hag: "Een goed moment om Huntelaar weer te brengen"

2 december 2018, 12:07   Bijgewerkt: 2 december 2018, 12:15

Erik ten Hag heeft in aanloop naar de aftrap van het duel met ADO Den Haag uitgelegd waarom hij Kasper Dolberg ten faveure van Klaas-Jan Huntelaar heeft gepasseerd. De Deense spits stond de voorbije weken in de basis, maar kwakkelt met zijn vorm. Huntelaar heeft in de afgelopen periode juist een prima indruk op Ten Hag gemaakt.

"Klaas-Jan kwam er hartstikke goed in tegen AEK Athene (0-2 winst). Hij was gelijk betrokken in het spel. Hij maakte een goede indruk, zoals hij die de laatste weken heeft gemaakt. Hij speelt het hele seizoen al goed. De laatste weken hebben we de voorkeur gegeven aan Kasper om hem die laatste paar procenten te laten krijgen, om hem in het elftal te integreren. Maar vandaag is het een goed moment om Klaas-Jan weer te brengen", aldus Ten Hag tegenover FOX Sports.

Dolberg zit op de bank en is gewoon inzetbaar, laat Ten Hag weten. "Dolberg is niet geblesseerd. Hij kwam licht aangeslagen uit de wedstrijd tegen Athene. Hij is fit en beschikbaar", gaat de oefenmeester verder. Ten Hag herhaalt dat Ajax tegen ADO alleen maar genoegen neemt met drie punten. Later op de zondag neemt PSV het in Rotterdam op tegen nummer drie Feyenoord. "Als wij ons werk goed doen, leggen we druk op de koploper."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen