Chelsea pakt de draad weer op en verslaat hekkensluiter Fulham

2 december 2018, 14:52

Chelsea heeft zondag na twee teleurstellende resultaten op rij weer een wedstrijd gewonnen. Op Stamford Brigde was het team van trainer Maurizio Sarri met 2-0 te sterk voor Fulham, dat de hekkensluiter van de Premier League blijft. Pedro en Ruben Loftus-Cheek maakten de doelpunten voor Chelsea, dat in elk geval voor even stijgt naar de derde plaats in de Premier League.

Tegen Fulham ging Chelsea op zoek naar sportieve revanche voor teleurstellende resultaten tegen Everton (0-0) en Tottenham Hotspur (3-1 verlies). Mét Eden Hazard - hij ontbrak midweeks vanwege een lichte blessure tegen PAOK Saloniki (4-0) - ging de club uit Londen op zoek naar eerherstel. De start The Blues was goed, want al na vier minuten kwam op voorsprong tegen Fulham. Pedro maakte - na goed voorbereidend werk van N'Golo Kanté - de openingstreffer.

Na rust kwam Fulham via Calum Chambers tot twee keer toe bijna op gelijke hoogte, maar Kepa Arrizabalaga hield zijn doel schoon. Nadat Álvaro Morata een enorme kans op de 2-0 had gemist, scoorde Ruben Loftus-Cheek tien minuten voor tijd wél. Zijn doelpunt gooide het wedstrijd in het slot, waardoor Chelsea de aansluiting met de top van de competitie heeft hervonden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen