Berghuis: "Het zag er écht goed uit en het voelde ook goed"

2 december 2018, 17:13

Steven Berghuis stelt dat de eerste helft van het duel met PSV de norm moet zijn voor Feyenoord. De Rotterdammers walsten voor rust over de koploper heen en leidden halverwege het duel met 2-0. In de tweede helft kwam PSV nog een aantal keer aardig dicht bij de gelijkmaker, maar Feyenoord hield de punten in huis.

"Op het laatst kneep ik hem nog", geeft Berghuis toe in gesprek met FOX Sports. "Het is zonde dat we de eerste helft niet door kunnen trekken. Vanuit achteruit doordekken, de linies klein houden, inspelen, doorbewegen en met lef spelen: het zag er écht goed uit en het voelde ook goed."

"Er zit veel meer in dan we vaak laten zien", gaat de buitenspeler verder. "Ik weet echt niet waar het aan ligt, echt heel moeilijk. Het lijkt wel als we zo'n wedstrijd spelen, we weten dat we niet mogen verslappen omdat we dan worden afgestraft. Zo'n eerste helft wil je altijd afleveren. Dit moet gewoon de norm zijn."

Larsson

Sam Larsson nam het tweede Feyenoord-doelpunt voor zijn rekening. Met een kiezelhard schot verdubbelde hij de score. "Sam heeft laten zien wat hij kan. Dat is écht een goede voetballer. Als ik hem erover spreek, is hij zelf ook nog niet heel blij. Die jongen is echt goed, leuk voor hem."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen