Van Bronckhorst: "De voorsprong had eigenlijk groter moeten zijn"

2 december 2018, 17:06

De manier waarop Feyenoord PSV aanpakte kan Giovanni van Bronckhorst bekoren. Het plan was om de Eredivisie-koploper bij de strot te grijpen, en dat lukte. "Ik denk dat wij een geweldige eerste helft hebben afgeleverd", aldus Van Bronckhorst, die ook vindt dat het verschil met PSV op de ranglijst behapbaar is.

Feyenoord zocht met een 2-0 voorsprong de kleedkamers op. "De voorsprong had eigenlijk groter moeten zijn", aldus Van Bronckhorst tegen FOX Sports. "Als wij deze energie in een wedstrijd stoppen, zijn wij sterk. We wilden PSV niet in de wedstrijd laten komen, met op het middenveld koppeltjes, op het juiste moment doordrukken en Pereiro vrij laten staan. Zo kregen we druk op de bal, dat lukte een aantal keer geweldig. Op die manier maakten we ook onze tweede goal."

Dankzij de zege van Feyenoord op PSV, is de titelstrijd helemaal open. Want Ajax liep drie punten in op de Eindhovenaren, maar Van Bronckhorst ziet ook perspectief voor Feyenoord. "Ons doel was het gat kleiner maken. Donderdag (als Feyenoord de inhaalwedstrijd tegen VVV-Venlo speelt, red.) is daar ook belangrijk in. Als we die winnen, staan we op zeven punten. Dat is een overbrugging die mogelijk is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen