Besiktas doet goede zaken met winst op Galatasaray

2 december 2018, 20:02

Het is een uitstekende week voor Besiktas. Donderdag deed de club al goede zaken in de Europa League door na een achterstand te winnen van Sarpsborg 08 en ook zondag heeft de club uit Istanbul drie punten gepakt. Thuis werd de topper tegen Galatasaray met een 1-0 zege afgesloten.

Om de aansluiting met de topclubs te behouden moest de ploeg van Senol Günes zondag winnen van de stadgenoot. Dat lukte ook, met dank aan een goede start. Na achttien minuten vuurde Adem Ljajic raak van elf meter en zette Besiktas op voorsprong. Het was de enige strafschop in de wedstrijd, maar ook Galatasaray smeekte meermaals om een elfmetertrap. De arbiter wilde hier echter niet in mee.

Jeremain Lens kwam als invaller twintig minuten voor tijd in het veld, terwijl Ryan Babel niet van de partij was. Opmerkelijk was dat Lens op de bank zat, aangezien hij met twee goals een assist donderdag nog van grote waarde was geweest bij de winst op de Noorse club in de Europa League.

Door de driepunter staat Besiktas nu derde, met evenveel punten als nummer vier Galatasaray. Istanbul BB is met zes punten meer vooralsnog ongenaakbaar in de Süper Lig.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen