FC Barcelona staat in ieder geval voor even bovenaan

2 december 2018, 23:18

FC Barcelona staat in ieder geval voor even bovenaan in de Primera Division. De Catalanen wonnen na de midweekse zege op PSV het rommelige competitieduel met Villarreal: 2-0. Als Sevilla deze zondagavond niet wint van nummer vier Deportivo Alaves, is Barcelona weer koploper in Spanje.

De voorsprong van Barcelona in de eerste helft was verdiend. Tot een paar minuten voor rust hield Villareal de rijen gesloten, maar moest het toch buigen. Ousmane Dembele kreeg een herkansing voor een niet goed genomen hoekschop en bediende Gerard Pique op maat. Met zijn hoofd zette hij de 1-0 op het scorebord.

Barcelona deed het in de tweede helft rustig aan. Villarreal had zelfs meer balbezit dan de gastheren. Ondanks dat hing de gelijkmaker nooit in de lucht. Barça voetbalde zorgeloos richting het einde, helemaal bij de 2-0 van Carles Alena.

Het talent, normaal spelend in Barcelona B, wipte de bal op aangeven van Lionel Messi over Sergio Asenjeo heen. Een speciaal moment voor Alena, die als twintigjarige invaller zijn eerste doelpunt voor Barcelona maakte. Zijn doelpunt in de slotfase betekende de beslissing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen