Foor 'niet blij' met plek op de bank: "Ik beleef een goed seizoen"

3 december 2018, 08:22

Navarone Foor was maar weinig te spreken over het feit dat hij afgelopen weekend werd gepasseerd door trainer Leonid Slutsky. De coach had een basisplaats ingeruimd voor Roy Beerens, waardoor uiteindelijk de controleur van Vitesse plaats moest nemen op de bank. "Ik beleef een goed seizoen. Ik speelde alles. Dan doet dit pijn."

Dat vertelt hij tegenover De Gelderlander over de volgens hem 'tactische keuze' van de Russische coach. Beerens ging op de vleugel spelen, Martin Ødegaard en Matus Bero zakten beiden een linie naar achteren. Foor: "Ik ben hier niet blij mee. Ik ben topsporter. Ik wil het hoogste. De bank is dat niet. De bank is vooral koud. Zelfs met een dekentje erbij. De bank is helemaal niets."

Dat wil overigens niet zeggen dat Foor dwars gaat liggen. "De trainer maakt een andere overweging. Dat is zijn goed recht. Ik accepteer dit ook. Ik ga echt niet muiten. De trainer heeft me dit allemaal heel netjes verteld. Maar ik neem wel aan dat dit een eenmalige vergissing is", lachte de middenvelder, die vooral baalde van de remise.

"Voor ons is een gelijkspel tegen Emmen een blamage", aldus Foor, die zelf nog binnen de lijnen kwam voor Beerens na ruim een uur spelen. "Voor mij was de invalbeurt moeilijk. Je komt koud het veld in en meteen schiet de hartslag de hoogte in. Ineens moet alles in de hoogste versnelling. Dat is echt wennen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen