Jong PSV vermorzelt Go Ahead, Den Bosch koploper

3 december 2018, 21:58

Go Ahead Eagles is maandag afgegaan als een gieter in de Eerste Divisie. De ploeg kon bij winst op Jong PSV aan kop blijven, maar verloor in het stadion van FC Eindhoven met liefst 5-1. FC Den Bosch is daardoor de nieuwe koploper. Die ploeg speelde ondertussen met 1-1 gelijk bij Jong FC Utrecht.

Jong PSV - Go Ahead Eagles 5-1

Al snel werd duidelijk dat het team van John Stegeman een zware avond tegemoet ging in Eindhoven. Cody Gakpo hielp de thuisploeg in de negentiende minuut op voorsprong en voor rust sloeg Jong PSV nog twee keer genadeloos toe. Zakaria Aboukhial, die prachtig scoorde, en Ramon Lundqvist zorgden ervoor dat Eagles bij rust al kansloos was voor een resultaat. Givan Werkhoven deed snel na de pauze nog wel wat terug, maar door nog twee goals van Gakpo eindigde het in 5-1. De spits leverde dus een fraaie hattrick af en zorgt ervoor dat de Eagles nu tweede staan. Gakpo scoorde liefst negen keer in de laatste vier duels.

Jong FC Utrecht - FC Den Bosch 1-1

FC Den Bosch is de nieuwe koploper van de Eerste Divisie, maar zal toch niet tevreden zijn. Bij Jong FC Utrecht werd er vanavond met 1-1 gelijkgespeeld. Sylla Sow zette Utrecht na twintig minuten op voorsprong, Rauno Sappinen bepaalde de eindstand in de 75ste minuut op 1-1. De voorsprong van Den Bosch op Go Ahead is één punt.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!