Bakx stoort zich aan Jong-PSV'ers: "Had er wel eentje gelust"

3 december 2018, 23:35

Go Ahead Eagles beleefde maandag een dramatische avond bij Jong PSV, waar het met 5-1 een kopje kleiner gemaakt werd. Middenvelder Istvan Bakx wond zich tijdens het kansloos verloren duel behoorlijk op door het gedrag van de spelers van Jong PSV.

De middenvelder moest zich inhouden om niet één van de Eindhovense talenten een schop te verkopen. "Het zal de nieuwe generatie wel zijn. Maar oh, wat waren ze een potje stoer. En ze konden zo goed voetballen", sprak hij na het duel tegen RTV Oost zijn ongenoegen uit. "Je kunt er niks van zeggen als je met 5-1 op je broek hebt gekregen en met de wedstrijden van de komende weken in het achterhoofd wil je niet met rood van het veld. Maar als het puur om die jongens ging, had ik er wel eentje gelust."

Bakx baalde niet alleen van de spelers van Jong PSV, maar ook van het spel van zijn ploeg. "Zo slecht als vandaag zijn we nog niet geweest", zegt hij. Dat Go Ahead de koppositie verloor aan FC Den Bosch, vindt de middenvelder niet belangrijk. "We zijn het hele seizoen al duidelijk geweest en daar moeten we ook op dit moment niet mee bezig zijn. Niet in een goede fase en ook niet in een slechte fase."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen