Feyenoord mist Jørgensen weken door pijn in hamstring

4 december 2018, 08:00   Bijgewerkt: 4 december 2018, 08:06

Nicolai Jørgensen ontbreekt de komende duels van Feyenoord. De Deense aanvaller viel zondag tegen PSV uit met een hamstringblessure en ligt voorlopig uit de roulatie. Het inhaalduel met VVV-Venlo (komende donderdag) en het treffen met FC Emmen (komend weekend) komt voor de spits sowieso te vroeg. Middenvelder Jordy Clasie, hij moest naar de kant vanwege misselijkheid, is wel fit genoeg om deze week weer in actie te komen voor zijn ploeg.

Dat weet het Algemeen Dagblad. Volgens dat medium is de inzetbaarheid van de voorhoedespelers ook in de weken daarna, als Feyenoord nog Fortuna Sittard (16 december), FC Utrecht (20 december) en ADO (23 december) treft, 'hoogst twijfelachtig'. Jørgensen miste de eerste vier competitiewedstrijden van Feyenoord ook al vanwege een blessure.

Robin van Persie, hij zat afgelopen weekend tegen PSV wel al bij de wedstrijdselectie maar kwam niet verder dan een lange periode van warmlopen, lijkt fit genoeg om minuten te kunnen maken al tegen VVV-Venlo. Wel is het de vraag of Giovanni van Bronckhorst zijn routinier ook komend weekend wil laten meedoen op het kunstgras van FC Emmen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen