Topper tussen PSG en Montpellier uitgesteld door 'gele hesjes'

4 december 2018, 12:53   Bijgewerkt: 4 december 2018, 19:57

De topper in de Ligue 1 tussen Paris Saint-Germain en Montpellier, die voor komende zaterdagmiddag op het programma stond, gaat niet door. Het duel tussen de nummer één en twee in de Franse competitie is op verzoek van de politie voorlopig uitgesteld. Mogelijk worden er op die dag namelijk weer grote protestacties gehouden door de inmiddels bekende 'gele hesjes'.

Daardoor moeten beide clubs in overleg op zoek naar een nieuwe datum. De afgelopen weken wordt de hoofdstad van Frankrijk geterroriseerd door de 'Gilets Jaunes', een groep die actie voert tegen onder meer de hoge olieprijzen en andere steeds duurder wordende producten in Frankrijk. Tijdens de protestacties vielen al drie doden. "We accepteren deze vertraging en zullen de veiligheid moeten waarborgen, dat is absoluut belangrijk", liet trainer Thomas Tuchel weten over de beslissing van de politie.

Neymar

Wellicht kan het zelfs een klein voordeel zijn voor PSG: Neymar - die woensdagavond in elk geval niet speelt tegen Strasbourg, zo bevestigde Tuchel - is geblesseerd en kan mogelijk tijdens het inhaalmoment wél in actie komen namens de topclub, die afgelopen weekend voor het eerst punten morste in de Ligue 1. Na het treffen met Strasbourg van woensdagavond, wacht het belangrijke duel in de Champions League met Rode Ster Belgrado.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen