Telstar wil stadion uitbreiden: "Anders krijg je scheefgroei"

4 december 2018, 14:10

Grootse plannen in Velsen-Zuid: Telstar wil op korte termijn het Rabobank IJmond Stadion uitbreiden en wil de faciliteiten verbeteren. "Als je de ambitie zegt te hebben om het voetbal te continueren en te verbeteren op het niveau van vorig jaar waarin de play-offs werd gehaald, dan moet je zorgen dat de faciliteiten daar omheen in meelopen. Anders krijg je scheefgroei."

Dat vertelt commercieel directeur Steef Hammerstein tegenover NHNieuws. "We hebben vorig jaar al gezien dat de mensen komen als het goed gaat. We hebben vorig seizoen in de competitie meerdere uitverkochte wedstrijden gehad. Als je uitverkocht bent, heb je een tekort aan plaatsen", legt hij uit over de uitbereiding van het stadion. Ook de faciliteiten laten te wensen over. "Het is niet normaal dat wij, als het even drukker wordt, direct toiletwagens en pispalen moeten laten komen."

De club wil graag een professioneringsslag maken en structureler meedoen in het linkerrijtje van de Eerste Divisie; de jeugdopleiding moet een boost krijgen en er moet een beloftenteams komen. De ploeg van Mike Snoei staat momenteel op de veertiende plaats in de Eerste Divisie. Hammerstein: "Onze ambitie is om eerst in het linkerrijtje mee te doen en dan zie je dat het hier vol zit. Daar moet je klaar voor zijn en dat zijn we momenteel niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen