Lille weer op tweede plaats na zege op concurrent Montpellier

4 december 2018, 23:24

Lille heeft dinsdagavond een belangrijke slag geslagen in de strijd om de tweede plaats in de Ligue 1. Door een vroeg doelpunt van Nicolas Pépé won de Noord-Franse club met 0-1 bij directe concurrent Montpellier. Het was voor Lille de eerste zege in vijf wedstrijden.

In de buurt van Paris Saint-Germain zullen Lille en Montpellier dit seizoen niet komen, maar de clubs kunnen wel een rol van betekenis spelen in de strijd om een Champions League-ticket. Lille, dat vorig seizoen nog ternauwernood degradatie voorkwam, heeft met Pépé een van de smaakmakers van de Franse competitie in huis. Hij was in Montpellier weer belangrijk voor zijn club.

Na zes minuten spelen maakte de aanvaller de enige goal van de wedstrijd. De elfvoudig international van Ivoorkust profiteerde optimaal van goed voorbereidend werk van Jonathan Ikoné en scoorde zijn tiende van het seizoen. Lille mag zich in elk geval voor even de nummer twee van de Ligue 1 noemen. Het Olympique Lyon van Memphis Depay en Kenny Tete kan woensdag Lille op de ranglijst passeren.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen