'FC Twente-trainer Pusic ligt onder vuur na slechte reeks'

5 december 2018, 07:50   Bijgewerkt: 5 december 2018, 09:17

FC Twente-trainer Marino Pusic ligt serieus onder vuur. Na de derde nederlaag in de laatste vier wedstrijden begint het wederom te borrelen op het trainerskerkhof van Enschede, waar de naam van Fred Rutten regelmatig valt. De ervaren oefenmeester zien we in elk geval voorlopig zeker niet terug op het veld als oefenmeester.

Dat schrijft De Telegraaf. Eerder deze week kwam TC/Tubantia tot dezelfde conclusies. Na zijn vertrek uit Israël heeft Rutten weliswaar meer handen vrij dan daarvoor, maar hij wil niet voor een derde keer terugkeren op de stoel als trainer van FC Twente. Vooralsnog wil hij alleen als adviseur fungeren, waarmee hij overigens ook van waarde zou kunnen zijn als steun voor Pusic.

Mocht er toch een voortijdig einde komen aan de samenwerking met Pusic, is dat al de zoveelste coach die in de laatste jaren ontslagen wordt. Co Adriaanse, Alfred Schreuder, René Hake, Gertjan Verbeek: allemaal werden ze de laan uitgestuurd. De coach staat vol onder druk omdat het spel onsamenhangend zou zijn. De vraag is echter of Twente een ontslag zich financieel wel kan permitteren. Zeker is wel dat het voorlopig onrustig is bij de nummer vijf van de Eerste Divisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen