'Cisse op huurbasis naar Olympique Marseille'

16 juni 2006, 12:26

Volgens het doorgaans betrouwbare Franse L'Equipe speelt Djibril Cisse volgend seizoen voor Olympique Marseille. De Franse ploeg zou de aanvaller, die ruim een week geleden zijn been brak in een oefenduel tegen China, voor één seizoen huren van Liverpool

Cisse heeft bij Liverpool nog een contract tot medio 2009, maar zinspeelde al regelmatig op een vertrek. Sinds zijn komst naar Liverpool, medio 2004, kwam hij 79 keer in actie voor The Reds. In totaal maakte hij 24 doelpunten, waaronder twee in de wedstrijd om de Europese Super Cup tegen CSKA Moskou. 

Ondanks deze twee doelpunten slaagde Cisse er dit seizoen niet in om een vaste waarde te worden in het elftal van Rafael Benitez. De Spaanse oefenmeester gaf vaak de voorkeur aan Fernando Morientes, Peter Crouch of publiekslieveling Robbie Fowler. Cisse liet regelmatig weten dat hij open stond voor een vertrek, maar tot dusver weigerde Liverpool daar aan mee te werken. Nu de spits voorlopig buitenspel staat door zijn beenbreuk, lijkt de situatie voor Liverpool te zijn veranderd. 

Overigens heeft zowel Marseille als Liverpool de transfer nog niet officieel bevestigd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen