Spoorboekje: Feyenoord herkanst tegen VVV, Koeman met Fener

6 december 2018, 07:00   Bijgewerkt: 5 december 2018, 23:39

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 6 december.

Wedstrijden

Real Madrid - Melila (16.15 uur)

Het bekeravontuur van Real Madrid is de laatste jaren niet bepaald een succes. Er waren meerdere nederlagen tegen kleine clubs en de finale werd vijf edities geleden voor het laatst behaald. Er volgden uitschakelingen tegen CD Leganés (kwartfinale), Celta de Vigo (kwartfinale), gediskwalificeerd (niet-speelgerechtigde speler) en Atlético Madrid (achtste finale). Niet bepaald goed voor de ploeg die driemaal achtereen de Champions League won…

Fenerbahce - Giresunspor (18.30 uur)

Met Erwin Koeman voorlopig nog als hoofdcoach neemt Fenerbahce het in de Turkse beker op tegen de tweedeklasser. Kan de Nederlandse coach net als in de Europa League de volgende bekerronde halen met zijn ploeg? Mocht het niet lukken om een goed resultaat te boeken in eigen huis, dan heeft Koeman op 19 december nog een herkansing in de return.

Feyenoord - VVV-Venlo (20.00 uur)

Blijven de stadionlampen aan? Dat is een van de belangrijkste vragen die donderdagavond ongetwijfeld gesteld gaat worden in De Kuip. De vorige keer lukte dat namelijk slechts veertig seconden, waardoor uiteindelijk alle spelers en supporters huiswaarts moesten keren. Ditmaal gaan beide ploegen op revanche: Giovanni van Bronchorst wil met zijn team de zege op PSV een goed vervolg geven.

Voetbal op tv

16.15 uur: Real Madrid - Melila, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Copa del Rey

20.00 uur: Feyenoord - VVV-Venlo, FOX Sports 1, live verslag van het duel in de Eredivsie

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen