Vreven baalt na bekeruitschakeling van nederigheid en de arbiter

5 december 2018, 11:15

Stijn Vreven werd dinsdagavond uit de Belgische beker gewipt. Met tweedeklasser Wilrijk Beerschot kon hij - anders dan in de vorige ronde - geen stunt volbrengen op bezoek bij AA Gent (3-0 verlies). "Ik vond ons in de eerste helft met veel te veel schroom voetballen", zag de coach.

Op het clubkanaal gaat hij in op de uitschakeling, die met twee treffers (Roman Jaremtsjoek en Sigurd Rosted) voor rust al beslecht leek. "Een aantal van mijn spelers was onder de indruk van de omstandigheden en dat is misschien niet abnormaal. We moesten hier na het slagveld van vorige vrijdag in Mechelen bovendien vier wissels doorvoeren en hebben zelfs niet met deze formatie kunnen trainen. In de tweede helft konden we wél druk zetten, toonden we veel meer durf en speelden we zelfs geruime tijd op de speelhelft van de tegenstander. Het verdiende doelpunt viel echter niet."

Mede omdat er een doelpunt werd afgekeurd van zijn ploeg, uit een corner, die vooraf was ingestudeerd. Volgens Vreven onterecht afgekeurd. "Akkoord, er werd wel wat geduwd en vastgehouden in de zestienmeter", zag de oud-trainer van NAC Breda, die vond dat zijn team ook nog een penalty had moeten krijgen. "Ik kan niet leven met zijn uitleg dat de bal van dichtbij werd aangeschoten. Feit is dat die Gentse verdediger zijn armen niét tegen zijn lichaam hield én in het bezit van de bal kwam. Altijd penalty dus. Maar hij geeft 'm niet, dus moeten we hierover niet meer lullen."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen