Van Bommel haalt Ihattaren bij de eerste selectie van PSV

5 december 2018, 12:19

Goed nieuws voor Mohammed Ihattaren: de pas zestienjarige middenvelder is aangesloten bij de eerste selectie van PSV. Mark van Bommel heeft het talent aan zijn groep toegevoegd en hij trainde woensdagochtend in aanloop naar het duel met Excelsior voor het eerst mee met de hoofdmacht. Hij wordt gezien als een van de grootste talenten in Eindhoven.

Zo werd hij vorig jaar uitgekozen tot de beste speler van Premier League International Tournament en dit seizoen maakt hij veel indruk in de prestigieuze Youth Cup. Hoewel er veel topclubs achter hem aanzaten de laatste maanden, tekende hij zijn eerste profcontract - dat loopt tot en met 2021 - bij PSV.

Van Bommel beloont de middenvelder voor zijn ontwikkeling en haalt Ihattaren zodoende bij de selectie. Volgens Voetbal International is dat bovendien een keuze die voorlopig definitief is voor de voetballer, die nog geen minuut in het betaalde voetbal speelde. Zowel met Jong PSV als de hoofdmacht deed hij namelijk nog niet mee.

Ramselaar en Mauro Junior

Mogelijk staat deze keuze in verband met de beslissing van PSV om in de winterstop mee te denken met overbodige geraakte voetballers in Eindhoven, onder wie Nicolas Isimat-Mirin en Bart Ramselaar. Laatstgenoemde mag deze week speelminuten maken met Jong PSV en reist net als Mauro Junior met die ploeg af naar Engeland voor de Premier League Internatoonal Cup. Ihattaren kan zijn prijs van vorig jaar niet verdedigen, want blijft bij de hoofdmacht in Eindhoven. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen