Peterson wil naar het buitenland en treft voormalig werkgever

5 december 2018, 17:35

Het gaat Kristoffer Peterson weer voor de wind. De Zweedse vleugelspeler van Heracles Almelo bracht het afgelopen weekend tegen VVV-Venlo zijn totaal na wekenlange droogte op negen seizoenstreffers en denkt stiekem aan een stap hogerop. "Mijn doel is dan wel het buitenland."

Komende zondag wacht het voor Peterson en consorten het treffen met FC Utrecht, waar de Zweed drie seizoenen voetbalde. Hij kijkt uit naar het duel. "Ik speelde misschien niet zo vaak, maar ik voelde de liefde van de fans wel. Ik heb er heel veel van geleerd en eigenlijk mis ik het normale gras in Utrecht ook wel een beetje", klinkt het in gesprek met FOX Sports.

Ondanks het gemist van 'echt' gras, ziet Peterson zichzelf niet perse opnieuw in het shirt van FC Utrecht rondlopen. Een droomclub heeft hij niet, maar hij wil wel eens kijken hoe het gras buiten de Nederlandse landsgrenzen ruikt. "Mijn doel is dan wel het buitenland. Ik woon hier nu vierenhalf jaar, dus op een dag wil ik wel in een ander land spelen. Als ik zo doorga met scoren komt dat misschien wel."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen