Gisteren gemist: De Jong naar PSG, Feyenoord klopt VVV-Venlo

7 december 2018, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op donderdag 6 december.

De Telegraaf: Frenkie de Jong kiest voor Paris Saint-Germain

Frenkie de Jong verkast komende zomer zo goed als zeker naar Paris Saint-Germain. Dat meldt De Telegraaf, dat doorgaans goed is ingevoerd bij Ajax. De Parijzenaars zijn bereid de vraagprijs van 75 miljoen euro op tafel de leggen. De Jong verkiest daarmee PSG boven Manchester City en FC Barcelona.

Effectief Feyenoord zet VVV-Venlo kinderlijk eenvoudig opzij

Een effectief Feyenoord heeft donderdagavond in De Kuip het inhaalduel tegen VVV-Venlo op zeer eenvoudige wijze gewonnen: 4-1. De Limburgers kwamen niet bepaald goed voor de dag op de natte grasmat en stonden alleen op het scorebord, omdat Tino Susic prachtig de 3-1 verzorgde. Feyenoord zegevierde dik verdiend dankzij onder meer twee doelpunten van Sam Larsson en heeft zo de winst op PSV van afgelopen zondag een goed vervolg gegeven.

Malone moet 10.000 euro betalen aan zaakwaarnemer   

Dion Malone moet zijn voormalig zaakwaarnemer John Veldman een schadevergoeding van tienduizend euro betalen. Dat heeft de arbitragecommissie van de KNVB bepaald. Voordat Malone afgelopen zomer tekende bij ADO Den Haag, brak hij met de makelaar. Die breuk leidde tot een arbitragezaak.

Van Persie: "Als we zo spelen, maken we het Barça ook lastig

Robin van Persie was erg onder de indruk van het vertoonde spel van Feyenoord tegen PSV. Volgens de aanvoerder, die donderdag tegen VVV-Venlo zijn rentree maakte maar tegen PSV op de bank zat, zou Feyenoord op die manier ook FC Barcelona aan het wankelen kunnen brengen.

Koeman boekt zijn derde zege als trainer van Fenerbahçe

Erwin Koeman heeft zijn derde overwinning met Fenerbahçe geboekt. De Nederlander, die voorlopig aanblijft als hoofdtrainer, zegevierde in de Turkse beker tegen tweede divisionist Giresunspor: 1-0. Makkelijk verging het Fenerbahçe echter niet en moet het in de return nog aan de bak.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen