Ziyech en Schöne staan beiden voor hun rentree bij Ajax

7 december 2018, 13:37

De kans is groot dat Hakim Ziyech en Lasse Schöne zaterdag tegen PEC Zwolle hun rentree maken bij Ajax. Erik ten Hag rekent op beiden, al houdt hij met Ziyech nog een kleine slag om de arm. "Hopelijk is hij beschikbaar, ik ga er wel vanuit."

Ziyech keerde geblesseerd terug uit de laatste interlandperiode en miste daardoor de duels met NAC Breda, AEK Athene en ADO Den Haag. "Gisteren is hij ingestapt in de teamtraining, hij deed een deel mee. Als het goed is, doet hij vandaag (vrijdag) de hele training mee", zegt Ten Hag op de persconferentie van vrijdag.

Schöne haakte zondag in de warming-up voor het duel met ADO geblesseerd af. Die blessure is niet ernstig gebleken. "Gisteren heeft hij volledig getraind, hij is helemaal geen vraagteken", is Ten Hag duidelijk over de inzet van de Scandinaviër.

Wie tegen PEC in de spits start, liet Ten Hag in het midden. Hij is van plan af te wisselen met Klaas-Jan Huntelaar en Kasper Dolberg. "De komende tijd bekijken we het van wedstrijd tot wedstrijd. Beiden doen het hartstikke goed, maar kunnen ook beter. Er komt een bak met wedstrijden aan, dus we gaan het verdelen."

Lees ook: Ten Hag vindt PSG mooie club voor De Jong: "Als het waar is"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen