Wormuth wil met Heracles ook buitenshuis punten pakken

7 december 2018, 14:34

Heracles Almelo is dit seizoen in eigen stadion bijna onverslaanbaar, maar buitenshuis pakt de nummer vier van de Eredivisie weinig punten. Frank Wormuth hoopt dat daar snel verandering in komt. Zondag gaan de Heraclieden op bezoek bij concurrent FC Utrecht, de nummer vijf van de competitie.

"Waarom het in uitwedstrijden nog niet echt lukt? Daar heb ik niet echt een antwoord op. Daarom hebben we als trainers in- en rond de ploeg vaak een klein beetje veranderd. Nu mogen de spelers iets veranderen in een uitwedstrijd. Ik ben benieuwd hoe het gaat in Utrecht", begint Wormuth via de officiële clubkanalen.

Heracles won dit seizoen buitenshuis nog maar één keer, uit tegen sc Heerenveen (3-5). "Thuis hebben we een stabiele basis, en eigenlijk is het ongelooflijk dat we vierde staan terwijl we vrijwel geen uitduels winnen. Mentaliteit is altijd de basis en we moeten alles brengen vanaf de eerste seconde"

In de vorige speelronde tegen VVV-Venlo won Heracles voor het eerst sinds eind oktober weer eens een competitieduel. "Voor de wedstrijd tegen VVV hebben we afgesproken back to the roots te gaan en dat hebben we goed gedaan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen