Zaakwaarnemer ontkent geruchten over vertrek Mourinho

7 december 2018, 17:34

José Mourinho gaat voorlopig nog niet weg bij Manchester United, stelt zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes. De belangenbehartiger rekent in een statement af met de geruchten dat er een snel einde komt aan de samenwerking tussen de trainer en club. Mourinho ligt onder vuur bij United en de club zou volgens Engelse media bereid zijn om diep in de buidel te tasten om Mauricio Pochettino bij Tottenham Hotspur weg te halen.

Mendes verwijst het gerucht naar het rijk der fabelen. "De geruchten kloppen niet. Jose is zeer gelukkig bij de club en de club is zeer gelukkig met hem. Hij heeft een langdurig contract bij United en is vastbesloten om er een succesvol project van te maken", aldus de zaakwaarnemer van Mourinho.

Hoewel de eerste seizoenshelft er nog niet eens op zit, is de kans gering dat Manchester United dit seizoen nog een rol van betekenis gaat spelen in de titelstrijd. Het wordt zelfs een helse klus voor The Red Devils om een Champions League-ticket te veroveren. De achterstand op de vierde plaats, waar nu Chelsea staat, is acht punten. Koploper Manchester City heeft liefst achttien punten meer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen