Mathieu na schorsing: "Misschien wat anders aan moeten pakken"

7 december 2018, 19:03

SC Cambuur-aanvaller Justin Mathieu is het niet eens met de derde schorsing die hij heeft gekregen sinds hij actief is in Leeuwarden. De voorhoedespeler vindt dat de problemen die er zijn, ook 'anders' hadden kunnen worden opgelost. "Ik had dingen misschien wat anders aan moeten pakken. Dat is het enige dat ik mezelf kwalijk kan nemen, want presteren heb ik wel gedaan."

Dat vertelt hij tegenover Omrop Fryslân over zijn derde schorsing in een kleine anderhalf jaar tijd. Daarvan is het de tweede onder trainer René Hake. "Maar met de coach heb ik gewoon een goede band", aldus Mathieu. Wat er precies is gebeurd, wil hij overigens niet kwijt. "Ik moet het accepteren en doorgaan." Tot die tijd wordt er door beide partijen nog geen beslissing genomen over de toekomst van Mathieu.

Ook de club doet geen uitspraken over wat er heeft plaatsgevonden, wel stelt technisch directeur Foeke Booy dat Cambuur 'niet anders kon'. "Laat duidelijk zijn dat we dit liever niet hadden gedaan", licht Booy toe tegenover de Leeuwarder Courant. "Een situatie als deze telt alleen maar verliezers. Maar in het belang van de club moet je soms harde beslissingen nemen. Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, is mijn overtuiging."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen