Babel- en Lens-loos Besiktas verspeelt dure punten bij Alanyaspor

7 december 2018, 20:04

Besiktas heeft vrijdagavond dure punten laten liggen in de Turkse titelstrijd. Op bezoek bij Alanyaspor kwam de ploeg zonder Nederlanders Ryan Babel en Jeremain Lens net als de thuisploeg niet tot scoren (0-0). Oguzhan Özyakup kon puntverlies als invaller, twintig minuten voor het einde, ook niet meer voorkomen.

De in goede vorm verkerende Lens was afwezig met een hamstringblessure, terwijl Babel nog altijd geschorst is na uitingen via sociale media. De invloeden van de twee veelscorende landgenoten werd node gemist, want verder dan schoten van Adem Ljajic en Güven Yalçun kwamen de gasten voor de pauze niet.

Ook in het tweede bedrijf had Besiktas, dat de laatste vier officiële duels nog juist had gewonnen, het echter niet. Met Özyakup binnen de lijnen kreeg Ricardo Quaresma tien minuten voor het einde vanaf de buitenkant van het strafschopgebied nog een kans op de winnende goal, maar die viel niet meer. Het Istanbul BB van Eljero Elia en Kasimpasa kunnen daarom dit weekend uitlopen, terwijl Galatasaray en Antalyaspor in punten over Besiktas heen kunnen gaan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen