Club Brugge pijnlijk onderuit ondanks treffer van Vormer

7 december 2018, 22:49

Club Brugge heeft een rampavond beleefd op bezoek bij hekkensluiter Waasland-Beveren. Na een voorsprong van de voeten van Ruud Vormer leek de nummer twee op weg naar een simpele overwinning, maar na een rode Benoît Poulain ging het in de slotfase nog pijnlijk mis voor de ploeg van Ivan Leko. Dankzij een eigen goal van Saulo Decarli werd er namelijk alsnog verloren (2-1).

Nadat Vormer - hij stond net als Stefano Denswil en Sofyan Amrabat in de basis bij Club Brugge - meteen na de rust de score had geopend, leek er geen vuiltje aan de lucht tegen de formatie waar Milan Massop negentig minuten meedeed. Maar een klein kwartier voor tijd ging het helemaal mis voor Club, dat de touwtjes steeds verder liet vieren en voor rust ook al niet heel sterk speelde.

Poulain kreeg een bal op de arm: geel en een penalty was aanvankelijk de straf voor de verdediger. Maar na ingrijpen van de VAR werd het geel omgezet in rood en moest Club Brugge met een man minder verder. Dat liep niet goed af, want de hekkensluiter van België geloofde helemaal in de kansen. En terecht, want een voorzet vanaf de rechterkant werd voor vlak voor tijd door Decarli ongelukkig in het eigen doel gekopt.

Daardoor kan Club Brugge dit weekend de tweede plaats verliezen in de Jupiler Pro League, als Antwerp zondag wint van Cercle Brugge. Waasland-Beveren draagt voorlopig de rode lantaarn over aan Lokeren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen