Atlético Madrid wint topper tegen Alavés met ruime cijfers

8 december 2018, 15:05

Atlético Madrid heeft goede zaken gedaan in La Liga. De topclub uit de Spaanse hoofdstad was zaterdag op eigen veld met 3-0 te sterk voor Deportivo Alavés, dat dit seizoen geweldig draait in de Spaanse competitie.

Na veertien speelronden stond Alavés op de vierde plaats. met slechts een punt minder dan nummer drie Atlético. De thuisploeg moest vandaag dan ook winnen en slaagde daar ook in. Bij afwezigheid van Diego Costa kreeg Nikola Kalinic de kans en hij produceerde na 25 minuten de 1-0. Hij tikte binnen op aangeven van Santiago Arias.

Het duurde daarna lang voordat het team van Diego Simeone de marge vergrootte, want dit gebeurde pas in de 82ste minuut. Antoine Griezmann kon raak schieten nadat hij de bal eerst tegen de paal had gewerkt. Rodri schoot van dichtbij hard raak en hielp de ploeg aan een 3-0 zege.

Atlético komt door de winst gedeeld aan kop, maar kan nog ingehaald worden door Sevilla en FC Barcelona. Na twee gelijke spelen heeft het team dus weer eens drie punten gepakt. Punt van zorg is overigens wel dat de Fransman Lucas Hernández in de eerste helft al geblesseerd uitviel.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen