Schwaab ook nog vraagteken voor duel met Internazionale

10 december 2018, 08:17   Bijgewerkt: 10 december 2018, 16:58

Daniel Schwaab is een twijfelgeval voor het laatste duel in de Champions League van PSV. De verdediger ontbrak afgelopen weekend bij PSV tegen Excelsior (6-0 zege) ook al vanwege prive-omstandigheden. Mogelijk laat hij om die reden ook de trip naar Milaan schieten en dat kan de Eindhovenaren een opmerkelijk record kosten.

Dat weet TC/Tubantia althans. PSV stapt maandagochtend op het vliegtuig naar Italië, maar het is nog onduidelijk of de Duitse verdediger daarbij aanwezig is. Als dat niet het geval, kan de ploeg van Mark van Bommel niet meer de enige ploeg ooit worden die in de CL-poulefase vijf keer met dezelfde basiself speelt. Tot dusver staat de teller wat dat betreft op vier keer. 

Alleen werd in het thuisduel met Tottenham in een iets andere opstelling gespeeld: Steven Bergwijn was dat duel afwezig en werd vervangen door Donyell Malen. Overigens moet Schwaab aanwezig zijn en spelen, maar ook Gastón Pereiro moet zijn basisplek terugkrijgen. Tegen Excelsior werd hij gepasseerd ten faveure van Érick Gutiérrez.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen