Van Polen maakt zich zorgen over situatie van PEC Zwolle

10 december 2018, 08:51   Bijgewerkt: 10 december 2018, 08:58

Bram van Polen maakt zich zorgen over de huidige situatie van PEC Zwolle. De aanvoerder ziet veel gelijkenissen met het twee seizoen geleden toen de ploeg zich onder leiding van Ron Jans met pijn en heel veel moeite wist te handhaven. "Als iemand zich nu geen zorgen maakt, spoort hij niet", vertelde hij over de situatie na zijn rentree na zes duels van blessureleed.

Tegenover De Stentor gaat hij in op de afgelopen weken bij PEC Zwolle, dat tijdens zijn afwezigheid alleen vorige week De Graafschap versloeg. "Veel meer dan praten kon ik de afgelopen zeven weken niet. Met Daan, onze mental coach, kijk je hoe we die paar procent extra bij kunnen brengen. Dan praat je eerst met de spelersraad en uiteindelijk met de hele groep", legt hij uit over zijn weken van blessureleed. "Dat doe je allemaal om iedereen te doen beseffen dat we er heel slecht voor staan en elkaar nu dondershard nodig hebben."

Na het verloren duel met ADO Den Haag (2-3) sprak Van Polen de waarheid uit. "Ik heb toen niet op de man gespeeld, maar wel benoemd waar het aan schortte. Toen werd ik even gek. Dat is niet erg. Dat moet af en toe. We verdienen hier onze centjes met elkaar, maar dat moet met zo goed mogelijk voetbal voor deze mooie club."

Hoewel Van Polen zich wel degelijk zorgen maakt, houdt hij wel vertrouwen in een goede afloop. Te beginnen het belangrijke duel van komend weekend tegen NAC Breda. "De neuzen staan, denk ik, dezelfde kant op nu. Tegen De Graafschap was het best aardig", vond hij. "Ook tegen Ajax waren er aanknopingspunten. We moeten nu van NAC winnen. Zo simpel is het."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen