Groningen-speler Memisevic: "Er is contact met Celtic geweest"

10 december 2018, 10:53

FC Groningen-speler Samir Memisevic weet dat hij op de radar staat bij Celtic. De verdediger, die dit seizoen ook vaak als middenvelder speelt, werd in de zomer al benaderd door de Schotse topclub. Tot een deal kwam het echter niet.

De Bosniër doet in gesprek met The Daily Record een boekje open over afgelopen zomer. "Er is contact met Celtic geweest", geeft hij aan. "Toch lag er geen concreet bod op tafel. Op dit moment is het niets meer dan praten. Er zijn veel clubs geïnteresseerd in mij, omdat mijn contract in de zomer afloopt."

De 25-jarige Bosniër sluit een langer verblijf in Groningen ook niet uit. "De club wil mijn contract verlengen en heeft me een nieuw, driejarig contract aangeboden. Ik ga rustig nadenken over mijn toekomst. Ik voel me goed bij Groningen en voel me goed. Misschien blijf ik wel langer in Nederland", aldus Memisevic, die 73 duels voor Groningen in de benen heeft.

Celtic heeft goede ervaringen met verdedigers van Groningen, aangezien het eerder met Virgil van Dijk al een geweldige aankoop deed.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen