Sneijder regelt trainingskamp in Qatar voor Utrechtse amateurs

10 december 2018, 16:28

Er zit een bijzonder trainingskamp aan te komen voor de eerste selecte van DHSC. De Utrechtse eersteklasser heeft een uitnodiging gekregen van Wesley Sneijder om begin januari zes dagen in Qatar te verblijven.

Van 9 tot 14 januari belegt de club op kosten van Sneijder een trainingskamp in het Midden-Oosten. Het absolute hoogtepunt is de oefenwedstrijd die gespeeld gaat worden tegen het Al-Gharafa van Sneijder op 13 januari. Aanvankelijk zou de club op trainingskamp gaan in Maastricht, maar Sneijder had andere plannen. "Toen Wesley dat hoorde, vond hij het beter dat de selectie naar Qatar kwam", zegt voorzitter Ron Klunder tegen het Algemeen Dagblad. "Onder ideale omstandigheden kunnen we ons daar voorbereiden op de tweede seizoenshelft."

Trainer John Vink spreekt van een unieke ervaring. "Ik ben eerder op trainingskamp naar het buitenland geweest, maar dit wordt een bijzondere ervaring. Al moet je het ook niet overdrijven. We gaan niet op schoolreis, maar op trainingskamp. De spelers zullen flink arbeid moeten leveren. In Qatar willen we de basis leggen voor een goed vervolg van de competitie, aan het eind moeten we om promotie spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen