Voorzitter RvC blijft mogelijk tóch aan bij sc Heerenveen

10 december 2018, 16:46

Een nieuwe wending op de burelen van sc Heerenveen. Het was een dag met veel nieuws uit het Friese haagje, waar bekend werd gemaakt dat algemeen directeur Luuc Eisenga én de RvC vertrekken uit het Abe Lenstra Stadion. In een verklaring van het Stichtingsbestuur staat desondanks dat RvC-voorzitter Jorrit Jorritsma mogelijk toch aanblijft.

Het Stichtingsbestuur geeft op de clubwebsite een update over de gang van zaken bij Heerenveen. Er wordt bevestigd dat Eisenga per 1 maart 2019 zijn taken neerlegt en dat de huidige RvC zal terugtreden per 17 december 2018. Opmerkelijk is dat RvC-voorzitter Jorritsma mogelijk toch op het pluche blijft zitten. Op de algemene ledenvergadering van aanstaande maandag zal zijn positie worden besproken, meldt het Stichtingsbestuur.

'De vertrekkende leden van de RvC zullen op dezelfde datum worden opgevolgd door nieuwe RvC leden, waarvan de namen t.z.t. bekend worden gemaakt. De nieuwe RvC zal zich o.a. bezighouden met de volgende te benoemen algemeen directeur om zich vervolgens gezamenlijk te richten op de grote uitdagingen die ons wachten', schrijft het Stichtingsbestuur. 'Met deze bestuurlijke vernieuwing en intensivering van de samenwerking met alle stakeholders van sc Heerenveen, is het stichtingsbestuur van sc Heerenveen ervan overtuigd dat we een positieve tijd tegemoet gaan richting ons honderdjarig jubileum.'

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen