Van de Looi over loting: "We zien het met vertrouwen tegemoet"

11 december 2018, 15:24

Erwin van de Looi is zeker niet ontevreden over de loting van de kwalificatiereeks voor het EK van 2021. Jong Oranje werd dinsdag gekoppeld aan Portugal, Noorwegen, Wit-Rusland, Cyprus en Gibraltar. Met name de wedstrijden tegen Portugal worden spannend, denkt de coach.

Van de Looi was dinsdag aanwezig bij de loting in het Franse Nyon en is niet ontevreden. "Portugal is natuurlijk de blikvanger in deze groep en kennen we als een land met erg sterke jeugdteams. Zo wonnen ze het afgelopen EK 2018 voor spelers onder de 19 jaar in Finland. Ik verwacht dan ook spannende wedstrijden tegen de Portugezen", zegt hij op de site van de KNVB. "De andere teams zijn wat minder bekend bij ons en die zullen we de komende tijd ook extra gaan bestuderen. De afgelopen EK-kwalifactiereeks heeft ons wel geleerd dat je eigenlijk geen punten kan laten liggen. We zien deze EK-kwalifactiecampagne met vertrouwen tegemoet.''

De kwalificatiereeks voor het EK 2021 begint op dinsdag 10 september 2019 met een thuiswedstrijd tegen Cyprus en wordt op donderdag 8 oktober 2020 afgesloten met een thuiswedstrijd tegen Gibraltar. De winnaar van de groep gaat direct naar het EK, de nummer twee gaat de play-offs in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen