'Gio' hoopt op Toornstra en 'RvP' maar vreest St. Juste te missen

11 december 2018, 19:22

Feyenoord-trainer Giovanni van Brockhorst heeft duidelijkheid geschept over een aantal blessuregevallen binnen de ploeg. De blessureklachten van Jens Toornstra vallen mee, terwijl ook de afwezigheid van Nicolai Jörgensen en Robin van Persie niet al te lang meer lijkt te duren. Jeremiah St. Juste lijkt wel een tijdje afwezig binnen de selectie.

De coacht geeft via de officiële kanalen een update over de klachten van het viertal. De hamstringblessure die Toornstra op bezoek bij FC Emmen opliep, viel mee. Hij heeft echter ook een ander kwaaltje. "Hij had last van zijn duim en wordt daar ook aan geopereerd. De verwachting is dat hij binnenkort weer kan aansluiten." Van Bronckhorst lijkt Jeremiah St. Juste wel langer te moeten missen. "We moeten afwachten hoe dat gaat lopen, maar hij heeft pijn,

De twee aanvallers Jörgensen en Van Persie zijn ook aan de betere hand. Van Persie volgt een aangepast programma, terwijl bij de Deen wordt bekeken welke stappen hij de komende dagen kan maken. "Dat moeten we van dag tot dag bekijken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen