Verloren zoon Touré keert Olympiakos na drie maanden rug toe

11 december 2018, 19:33

De terugkeer van Yaya Touré bij Olympiakos Piraeus is uitgelopen op een deceptie. Na drie maanden en vijf wedstrijden vertrekt de 35-jarige Ivoriaan uit Griekenland. "We hebben in goed overleg een einde aan onze samenwerking gemaakt."

Deze zomer kwam Touré met veel trammelant over van Manchester City. Hij keerde terug bij de club waar hij in het seizoen 2005/2006 kampioen van Griekenland werd. Twaalf jaar later werd het duidelijk een minder groot succes, gezien de 222 minuten speeltijd die de 97-voudig international kreeg.

Op de website van Olympiakos wordt een verklaring gegeven voor het vertrek van Touré. "We hebben in goed overleg een einde aan onze samenwerking gemaakt." Van kwaad bloed lijkt er overigens totaal geen sprake bij de huidige nummer drie van de Griekse competitie. "Yaya is en blijft een belangrijk onderdeel van de Olympiakos-familie. De deur staat altijd open voor hem."

Welke club de volgende in het rijtje Beveren, Metallurg Donetsk, AS Monaco, FC Barcelona, Manchester City en Olympiakos wordt, is nog niet bekend.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen