Luuk de Jong: "Elke wedstrijd een beetje gegroeid"

11 december 2018, 23:31

Luuk de Jong spreekt van een gewonnen punt na de wedstrijd tegen Internazionale (1-1). De aanvoerder vindt dat hij en zijn ploegmaats veel geleerd hebben van de Europese campagne en ziet dat er veel verbeterd is binnen de ploeg.

"We hebben een punt gewonnen", vindt De Jong na afloop bij Veronica. Uiteindelijk kan hij ook leven met een gelijkspel in Milaan. "We konden er niet al te vaak doorheen komen, maar je wilt ook winnen als je op een 0-1 voorsprong komt."

Met twee punten uit zes wedstrijden kwam het overleven van de loodzware groep geen moment in de buurt. De Jong vindt het jammer dat er niet meer in zat. "Natuurlijk wil je meer punten pakken, maar we hebben er ook veel van geleerd. Ik vond dat we Barcelona-thuis bijvoorbeeld heel sterk speelden, maar elke wedstrijd zijn we wel een beetje gegroeid."

De captain, die drie treffers maakte in de zes Champions League-wedstrijden. "Het is ook geen schande, maar je wilt altijd meer. We hebben onszelf laten zien, zijn vaak op voorsprong gekomen maar konden dat niet vasthouden. Het waren natuurlijk ook zware tegenstanders."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen