Milik na misser: "Fout? Hangt af of je kritiek levert uit je luie stoel"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 december 2018 – Arek Milik heeft zichzelf verdedigd voor zijn misser tegen Liverpool. In blessuretijd kreeg de spits een enorme kans om Napoli naar de volgende ronde van de Champions League te schieten, maar vond hij doelman Alisson Becker op zijn pad. "Dit zijn situaties waarin je geen tijd hebt om na te denken", zegt Milik.

Milik na misser: "Fout? Hangt af of je kritiek levert uit je luie stoel"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Je moet meteen beslissen en ik probeerde te schieten op mijn instinct", aldus de oud-Ajacied tegen Polsat Sport. "Ik voelde dat er iemand achter mij zat en was daarom bang om aangepakt te worden. Alisson deed het goed om de hoek te versmallen. Je kunt het een fout noemen. Dat hang er vanaf of je op het veld staat of kritiek levert vanuit je luie stoel."

Omdat Milik miste, werd Napoli dinsdag veroordeeld tot de Europa League en vervolgt Liverpool zijn weg in het miljardenbal. Milik: "We moeten vooruit kijken, want we spelen nog veel wedstrijden in Serie A en de Europa League. Napoli heeft een sterke ploeg en er is concurrentie voor mij. Maar ik voel mij goed en probeer mijn best te doen."

De misser van Milik:

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd