Isco uitgefloten door eigen fans: "Wat willen jullie nou?"

13 december 2018, 09:29   Bijgewerkt: 13 december 2018, 09:35

Isco maakt moeilijke tijden door. De Spaanse middenvelder staat er niet goed op bij trainer Santiago Solari, maar mocht woensdag tegen CSKA Moskou weer eens in de basis starten. Het werd voor Isco een avond om snel te vergeten, want de Spanjaard speelde een ongelukkige wedstrijd en werd zelfs uitgefloten door zijn eigen supporters.

Het publiek uitte zijn ongenoegen toen Isco bij een 0-2 stand besluiteloos was en zodoende een grote kans om zeep hielp. De middenvelder reageerde geïrriteerd. 'Wat willen jullie nou', riep hij. Dat Isco werd uitgefloten, begrijpt Solari. "Ik hou er niet van als mijn spelers worden uitgefloten, maar we speelden niet goed en moeten het dus accepteren."

Real Madrid - met Isco als mikpunt van de boze supporters - blameerde zich door uiteindelijk met 0-3 onderuit te gaan tegen de Russische tegenstander. De beschamende nederlaag werd de Madrilenen niet fataal, want zij gaan als groepswinnaar door naar de knock-outfase van de Champions League.

Aanvoerdersband

Toen Marcelo een kwartier voor tijd het veld verliet, weigerde Isco de aanvoerdersband aan te nemen. "Waarom weet ik niet, maar hij vertelde me dat ik 'm aan Carvajal moest geven", vertelde de Braziliaan. Isco verklaarde later dat hij zijn teamgenoot de aanvoerdersband had beloofd.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen