Dumfries: "Het mag ons niet overkomen dat we verslappen"

13 december 2018, 10:52   Bijgewerkt: 13 december 2018, 10:57

Na de remise tegen Internazionale richt PSV nu het vizier op het uitduel met Heracles Almelo. Het contrast met de Champions League-wedstrijd zal zaterdag groot zijn voor de Eindhovenaren. Niet alleen qua entourage, maar ook qua niveau. Denzel Dumfries waakt voor onderschatting.

"Het mag ons niet overkomen dat we verslappen na dit soort wedstrijden in Europa, maar we zijn ervaren en volwassen genoeg om daar goed mee om te gaan", zegt de PSV-rechtsback in De Telegraaf. "Ik heb het afgelopen jaar al veel mooie momenten mogen meemaken. Dat geeft een goede boost om zo door te gaan de rest van dit seizoen. In de Champions League leer je dat dingen in een split second worden beslist. Qua punten was het minder, maar qua spel hebben we het goed gedaan."

PSV bood FC Barcelona, Tottenham Hotspur en Internazionale veel weerstand in de Champions League, maar wist geen enkele keer te winnen. Tegen Internazionale werd voor de tweede keer gelijkgespeeld. "Uiteindelijk is dat tweede puntje nog mooi meegenomen. Een puntje staat ook weer zo zielig…"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen