Mourinho: "Ik heb niks geleerd, niets heeft me verrast"

13 december 2018, 11:49

José Mourinho zegt niets te hebben opgestoken van de Champions League-ontmoeting tussen Valencia en Manchester United. Met een sterk gewijzigd team ging de ploeg van de Portugese manager met 2-1 onderuit tegen het al uitgeschakelde Valencia. Door de nederlaag is United de groepswinst misgelopen.

Ten opzichte van het gewonnen competitieduel met Fulham (4-1) startte United met acht wijzigingen in de opstelling. "Ik heb niks geleerd, niets heeft me verrast", wordt Mourinho na de teleurstellende nederlaag geciteerd door Engelse media. "Voor de wedstrijd vertelde ik mijn spelers dat we onze taak zouden hebben volbracht als we zouden winnen. Maar als Juventus zou verliezen en wij ook, dan zouden we het onszelf kwalijk mogen nemen."

Juventus ging verrassend onderuit tegen Young Boys (2-1) waardoor United verzuimde als groepswinnaar te eindigen. Toch is Mourinho niet heel teleurgesteld. "We hebben ons gekwalificeerd, dus dat is geen mislukking. Het is altijd een succes als je in deze groep op de tweede plek eindigt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen