Vitesse weet nog niet wanneer Musonda weer aansluit in Arnhem

13 december 2018, 12:05

Vitesse stuntte vlak voor het sluiten van de zomerse transferwindow met de komst van Charly Musonda, maar de Arnhemmers hebben nog weinig plezier beleefd aan de 22-jarige Belg. De Chelsea-huurling raakte begin september tijdens een oefenwedstrijd zwaar geblesseerd en revalideert sindsdien in Londen. Vitesse weet nog niet wanneer het weer over Musonda kan beschikken.

"Charly revalideert voorlopig nog bij Chelsea en we weten nog niet wanneer hij weer in Arnhem zal aansluiten", vertelt een woordvoerder van de club tegen Sporza. "Na zijn blessure is hij snel teruggekeerd naar Chelsea. Onze relatie met Chelsea stipuleert dat gehuurde spelers bij een serieuze blessure meteen naar Londen terugkeren en afhankelijk van het behandelplan daar ook revalideren."

Vitesse verwacht nog wel dat Musonda in het geel-zwarte shirt te bewonderen zal zijn. "Of we Musonda dus een officiële match in het shirt van Vitesse zullen zien spelen? Die kans zit er nog altijd in, ja. En hopelijk zo snel mogelijk. In principe hebben we hem voor een jaar gehuurd, maar er zijn natuurlijk ook clausules. Al verwachten we wel dat Musonda, zodra hij fit is, na de winterstop weer aansluit in Arnhem. Dat is onze intentie."

Musonda is inmiddels drie maanden uit de roulatie. "Deze blessure duurt wat langer dan verwacht. Dat is voor iedereen vervelend en zeker voor Charly. Maar hopelijk is hij snel volledig hersteld en kan hij hier zijn minuten maken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen